Corina IVAN psihoterapeut jungian

evenimente: Conferințe, Workshop, Prezentări

Atelier de interpretare a viselor

Te invit să descifrezi mesajele importante pe care inconștientul ți le trimite dintotdeauna, în diferite feluri și mai ales prin visele tale. Dacă vrei să te conectezi cu ceea ce este profund în tine și să înțelegi ce te oprește să te exprimi liber așa cum ți-ai dorit mereu fără să mai repeți aceleași mecanisme de apărare. Vino cu un vis și vom reuși împreună să găsim altă cărare pe care ai ocolit-o mereu. Căutăm răspunsuri într-o călătorie în interiorul tău, unde vei regăsi grația și înțelepciunea ta.

Vineri 24 august, Strada Știrbei Vodă nr. 61, între orele 15.00 – 20.00

Costuri și înregistrare:
130 lei – numărul de locuri este limitat
Înscrierea se face la adresa cabinet[at]psihologic.eu
Informații la tel. 0744323201

Cum se formează identitatea psihosexuală

Identitatea psihosexuală este un proces complex, de lungă durată, diferit de la o persoană la alta și între femei și barbați. Începând din perioada intrauterina la trei luni, prin mijloace științifice se stabilește sexul copilului indiferent de dorința părinților, apoi la naștere când se confirmă sexul. Apoi, intervine educația familială, ceea ce vede, ce i se spune și ce aude referitor la sex...

Mai mult
Zilele educatiei în învatamantul privat, alternativ si multicultural

“Baneasa School Fest” isi propune sa vina in sprijinul parintilor si copiilor in intelegerea diverselor metode de invatamant si a diferitelor activitati extra curriculare, prezentand intreaga oferta bucuresteana si cu precadere pe cea din nordul capitalei.

Mai mult