Corina IVAN psihoterapeut jungian

Membru al Asociației de Psihologie Analitică
Membru al Colegiului Psihologilor din România

Dupa peste douazeci de ani de lucru in multinationale, am ales psihoterapia.

In prezent sunt psihoterapeut la Cabinetul individual de psihologie si in prima parte a zilei conduc un Centru de Consiliere si Resurse in cadrul unei institutii de Stat.

Deasemeni scriu articole saptamanal pe site-ul Zenivers.

Lucrez psihoterapie individuala,adulti, adolescenti si copii. Terapie de cuplu si familie.

Psihologia este pasiunea mea de-o viata, dublata de o personalitate calma, calda si deschisa, calitati de bun ascultator si sfatuitor, tolerant si intelegator dar si bine ancorat in realitate si gandire rationala.

Sunt absolvent al Facultatii de Psihologie si Sociologie si al Master-ului de Psihoterapie analitica jungiana din cadrul Asociatiei Romana de Psihologie Analitica.

Psihoterapeut acreditat de A.R.P.A si Colegiul Psihologilor din Romania. In cadrul Formarii continue am efectuat un numar mare de sedinte de analiza personala si supervizare, precum si participari la Conferinte, Workshop-uri si prezentari sustinute de psihoterapeuti romani, din Europa si Statele Unite.

Deoarece imi place sa cunosc oamenii si cat mai multe despre obiceiuri in lume, tehnici complementare si vindecare traditionala am practicat urmatoarele: Tai chi, Qi Quong, Yoga, Reiki, EFT, Exprimare prin dans, NLP.

Alte pasiuni: natura, sport, lectura, filme si muzica.